Hapjesreceptie met culinaire meerwaarde

Ook voor hapjesrecepties kunnen we de richtingen casual of chic uit. Verwacht je een zakenreceptie die stijl en klasse uitstraalt met strak aangeklede obers en bijhorende hapjes? Of mag het eerder los en casual waarbij we je gasten verrassen met creatieve streetfood of wereldkeuken?

Wij vullen op maat je verwachtingen in.

Hapjesreceptie

Met onze traiteur- en feestservice vullen wij alle noodzakelijke randvoorwaarden in om van jouw hapjesreceptie een onvergetelijk succes te maken.

Vanaf het moment dat je gasten binnenwandelen tot het ogenblik dat ze je receptie verlaten, creëren wij een totaalbeleving volgens de gewenste sfeer. Elk detail van je hapjesreceptie krijgt de vereiste aandacht.

Jij bepaalt hoe ver we culinair mogen gaan. Wil je verfijnde hapjes die evolueren in de richting van complete minigerechtjes? Of mag het wat eenvoudiger met eerlijke en pure smaken?

Van huwelijksfeest tot netwerkreceptie of bedrijfsfeest,
wij organiseren hapjesrecepties voor elke gelegenheid.

Huwelijken

Bij huwelijken start voor ons het feest al op het kerkplein of voor het gemeentehuis.

Wij komen met onze 'vintage' Citroën bestelwagen ter plaatse en serveren je gasten na de ceremonie ter plaatse champagne en oesters. Of mogen we het kersverse bruidspaar en de gasten verwennen met iets anders?

Waar wilje feesten?