Walking dinner: de perfecte feestformule

Met een walking dinner door traiteur Koken met Cis kies je de perfecte feestformule voor elke gelegenheid, zowel business als pleasure. Terwijl je gasten volop de kans krijgen om bij te praten of elkaar te ontmoeten, serveert Cis Goetschalckx sublieme huisbereide gerechtjes.

Walking dinner

Tijdens de walking dinner nemen we je gasten mee op een unieke culinaire rondreis, volledig naar wens samengesteld. Elke kookstijl is mogelijk, casual met bijvoorbeeld streetfood of chic volgens de klassieke Franse keuken.

Dezelfde keuzevrijheid geldt ook voor de aankleding en de totaalbeleving van de ruimte, uitgewerkt door ons creatief team met jarenlange ervaring.

Binnen onze culinaire formule van een walking dinner kennen we nog tal van variaties. Wil je verschillende kookstandjes met 'live' cooking of komen onze obers rond met de gerechtjes? Ook een combinatie van sta- en zittafels behoort tot de opties.

Wij vertrekken telkens opnieuw vanaf een wit blad
en werken een voorstel uit dat perfect bij je feest past.

Huwelijken

Bij huwelijken start voor ons het feest al op het kerkplein of voor het gemeentehuis.

Wij komen met onze 'vintage' Citroën bestelwagen ter plaatse en serveren je gasten na de ceremonie ter plaatse champagne en oesters. Of mogen we het kersverse bruidspaar en de gasten verwennen met iets anders?

Enkele recente walking dinners

Waar wilje feesten?