Waar wil je feesten?

Vanuit onze thuisbasis met een eigen professionele keuken in Olen staan wij klaar om overal in België aan de slag te gaan.

De meeste opdrachten situeren zich tussen Antwerpen en Limburg. Zo zijn wij als traiteur en cateraar regelmatig aan het werk in de ruime regio's in en rond Antwerpen, Lier, Herentals, Olen, Heist-op-den-Berg, Geel, Ham en Tessenderlo. Wij beschikken in deze regio's over verschillende feestzalen die je rechtstreeks bij ons kan boeken.

Daarnaast toveren wij elke locatie die jij selecteert– feestzaal of niet – om tot een passende plek om te feesten.
Ook buitenlocaties waar we een tent en bijhorende infrastructuur plaatsen, behoren perfect tot de opties.

Bistro Tabloo

Een unieke feestlocatie met eindeloze mogelijkheden

Bezoekers- en ontmoetingscentrum Tabloo in Dessel is de meest spraakmakende feestlocatie van Koken met Cis. Naast de uitbating van Bistro Tabloo werkt chef-kok Cis Goetschalckx in deze unieke omgeving op maat elk event uit. Business and pleasure!

Tabloo | Koken met Cis

Proeven en genieten van chef-kok Cis Goetschalckx.

Liefhebbers van de keuken van chef-kok Cis Goetschalckx kunnen sinds het voorjaar van 2021 iedere dag terecht in Bistro Tabloo.

Deze bistro maakt deel uit van Tabloo van Niras, het bezoekers- en ontmoetingscentrum waar je op een interactieve manier alles leert over radioactiviteit en radioactief afval.

In Bistro Tabloo kiest Cis Goetschalckx voor de traditionele bistrokeuken, aangevuld met creatieve seizoenssuggesties. Alle gerechten zijn huisbereid met een grote voorliefde voor streekproducten.

Tabloo - landschapspark | Koken met Cis

Terras met uitzicht op weids landschapspark

De combinatie van interactieve tentoonstelling met uniek landschapspark en avontuurlijke speelterreinen maakt van Tabloo de perfecte locatie voor een onvergetelijke daguitstap.

In Bistro Tabloo kan je gezellig nakaarten over al je ontdekkingen. Je bent welkom voor een zoet of hartig hapje, een streekbiertje of wijntje met tappas, een lunchgerecht of een uitgebreide culinaire afsluiter van de dag.

In de zomer verwelkomen we je graag op ons uitgebreid terras. Bij minder weer geniet je in ons unieke Scandinavisch ogend binnendecor van een heerlijk ruimtegevoel.

Tabloo - eventlocatie | Koken met Cis

De perfecte eventlocatie.

Tabloo is de perfecte locatie voor elke soort event, klein en groot. Dit bezoekers- en ontmoetingscentrum biedt ontelbare mogelijkheden.

Het grote binnenplein biedt - al dan niet in combinatie met de bistro - alle faciliteiten voor een groot netwerkevent met hapjesreceptie, buffet of walking dinner.

Intiemere feesten organiseren we gewoon in onze sfeervolle bistro. In de zomer kan je heerlijk aperitieven op ons buitenterras. Ook de combinatie van een event met het gebruik van de vergaderzalen behoort tot de talrijke opties.

Cis Goetschalckx werkt op maat van elk event het perfecte voorstel uit. Wij nemen de volledige organisatie van je feest in handen.

Waar wilje feesten?