Lekker eten + unieke totaalbeleving = succes!

De formule voor een geslaagd feest – business of pleasure – is heel eenvoudig. Lekker eten + unieke totaalbeleving = garantie op succes.

Traiteur en cateringbedrijf Koken met Cis vult het volledige plaatje in. Terwijl chef-kok Cis Goetschalckx zich wijdt aan de culinaire invulling, zorgt het creatieve planningsteam voor een all-in feestservice. Hij bedenkt, organiseert én coördineert zodat jij zorgeloos naar je feest toeleeft en 100% geniet. Een geslaagd feest zit in de zorg voor de kleinste details.

Casual of chic?

Droom jij van een zeer chic feest met stijlvol geklede obers die geheel volgens de etiquette je gasten op hun wenken bedienen?

Of mag het eerder casual en los zijn, zodat je gasten zich meteen thuis voelen? Of wil je juist een unieke mix van casual en chic?

Jij kiest in alle vrijheid. Wij zorgen ervoor dat alle details kloppen zodat jouw feest de beoogde totaalbeleving biedt. Daarbij vertrekken we telkens van een wit blad en creëren we samen met jou een uniek eindresultaat.

Traiteur en Catering | Koken met Cis
Traiteur en Catering | Koken met Cis
Traiteur en Catering | Koken met Cis
Traiteur en Catering | Koken met Cis

Wat omvat onze feestservice?

Een simpele vraag met een eenvoudig antwoord: alles wat jij wilt om je feest te doen slagen! Hiervoor werken we uiteraard nauw samen met streng geselecteerde feestpartners.

Bij een feest op een buitenlocatie zorgen we voor de volledige infrastructuur: tent, vloer, elektriciteitsvoorzieningen, toiletten, bloemstukken, muziekinstallatie, aankleding van de tent, belichting, meubilair, servies en bestek, tapinstallatie,…

Kies je voor een feestzaal of een binnenlocatie? Met de juiste aankleding, drappage, bloemstukken en verlichting creëren we de beoogde sfeer.

Ook voor passend entertainment - DJ, 'live' muziek, kinderanimatie,… - ben je bij ons aan het juiste adres.

Waar wilje feesten?