Je traiteur voor elk feest, casual of chic

Zoek je een traiteur of cateringbedrijf dat niet alleen (h)eerlijke verfijnde gerechten serveert, maar ook een totaalbeleving creëert voor je gasten? Chef-kok Cis Goetschalckx en zijn team vertrekken voor elk feest - business of pleasure - vanaf een wit blad. We luisteren nauwgezet naar jouw verwachtingen en vertalen dit naar een uniek feestconcept.

Traiteur en Catering | Koken met Cis

Culinaire formuleop maat

Onze grote kracht als traiteur en cateringbedrijf zit uiteraard in de gerechten die we op de borden toveren. Chef-kok Cis Goetschalckx bezit vele jaren ervaring en kookte al voor de hoogste dienaars van ons land.

Hij werkt uitsluitend met kraakverse ingrediënten, liefst uit de eigen streek. Elk gerecht wordt volledig huisbereid. Niets wordt kant-en-klaar aangevoerd. De presentatie is creatief en tot in de puntjes verzorgd. Het vlees en het vis wordt ter plaatse bereid en versneden, zodat we alles in optimale omstandigheden opdienen.

Cis en zijn team hebben de klassieke Franse keuken perfect onder de knie, ideaal voor diners aan tafel. Chic, zeg maar.

Als je het daarentegen wat avontuurlijker wilt – casual bijvoorbeeld -, dan combineert Cis zijn klassieke scholing met moderne invloeden en verschillende kookstijlen uit alle wereldstreken.

Telkens opnieuw weet Cis zijn gasten te verbazen met een uniek en smaakvol eindresultaat…

Lees hier meer
over onze culinaire formules

Traiteur en Catering | Koken met Cis

Casual of chic?

Verwacht je een statig diner met in smoking geklede obers die geheel volgens de etiquette de exclusieve gerechten serveren?

Of wil je vooral sfeer en ambiance in een losse sfeer met creatieve gerechten?

Koken met Cis beschikt over alle vereiste ervaring om elk van beide concepten te doen slagen. Of wil je een creatieve mix van de twee? Onze creativiteit kent geen grenzen…

Elk feest – casual of chic – moet tot in de kleinste details kloppen. Daarmee overstijgen we onze rol als klassieke traiteurdienst. Wij gaan voor niets meer of minder dan een unieke totaalbeleving op elke mogelijke locatie

Lees hier meer
over onze feestservice

Traiteur voor de Kempen en daarbuiten

Vanuit onze thuisbasis in Olen richten we ons als traiteur en cateraar in de eerste plaats op de steden en gemeenten rond de autosnelweg E313 tussen Antwerpen en Ham/Tessenderlo. Elke locatie – binnen of buiten – toveren we om tot de ideale feestplek, casual of chic.

Wij organiseren wekelijks feesten in Antwerpen, Ranst, Lier, Herentals, Geel, Ham, Mol, Tessenderlo,… Zo hebben wij eigen vaste feestzalen in Herentals, Antwerpen en Herenthout.

Uiteraard is de wereld groter dan deze Antwerpse en Kempense regio. Ook voor feesten of private dinners in de regio's Brussel, Gent, Mechelen,… kan je ons perfect inschakelen. Wij staan aan het fornuis en roeren in de potten waar jij het wilt.

Meer over
onze locaties

Waar wilje feesten?